20210507 - 01a

Intâlnire cu reprezentanți ai agențiilor de turism din Republica Moldova, 7 mai 2021

În perioada 5 – 7 mai 2021, la Complexul Monahal Căpriana, Republica Moldova, au avut loc mai multe activități din cadrul proiectului transfrontalier Enhancement of Căpriana Monastery for the Promotion of the Unique Ecclesiastic Heritage by Cross-border Cooperation and Digitization”, 2SOFT/2.1.76 (EnCaMo).

 

În cadrul acestor activități au avut loc conferința de lansare a proiectului la Mănăstirea Căpriana, pe 5 mai 2021 și inaugurarea muzeului Mănăstirii Căpriana „Sf. Ierarh Gavriil”, în 6 mai 2021.

 

La întâlnirea cu agențiile de turism invitate, în data de 7 mai 2021, moderată de Arhimandrit FILARET (Cuzmin), Starețul Mănăstirii Căpriana, Republica Moldova, manager proiect din partea Mănăstirii Căpriana și de Dr. Maria Geba, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, manager proiect EnCaMo, au participat atât membrii celor două echipe de proiect, cât și reprezentanți ai agențiilor de turism din Moldova, punîndu-se bazele unei colaborări pentru promovarea turismului în zonă, obiectiv principal al proiectului.